Италианското съвременно кино има своите добри образци и днес, въпреки

...
Италианското съвременно кино има своите добри образци и днес, въпреки
Коментари Харесай

Варненци гледат безплатно филм за живота и любовта по италиански

 Италианското модерно кино има своите положителни мостри и през днешния ден, макар отсъствието на великаните: Фелини, Висконти, Антоиони, Бертолучи, Дзефирели. Днес ценителите на новото италианско кино се радват на техните наследници като Паоло Сорентино, Паоло Дженовезе, Лука Гуаданино, Паоло Вирци и пр.  Българската аудитория харесва италианските филми поради топлината им и историите, в които персонажите се радват на живота, на простичките неща, макар суровостта на битието.

" Моменти на всекидневно благополучие “ съчетава приказка и ежедневни несгоди, с цел да ни подскаже, че в живота всички знаци имат значение. Кои са моментите на благополучие и дали те са в действителност " елементарни “ – това ще е тематиката на следващата ни кино среща в петък вечер в отдел " Изкуство “ – Регионална библиотека " Пенчо Славейков “ – Варна. На 25 октомври, от 17.30 ч.заедно с Елица Матеева-кино гидът – модератор на събитията в библиотеката, варненци ще имат опция да се насладят на типичните детайли, присъщи за положителното италианско кино.

Сюжетът на комедийния филм " Моменти на всекидневно благополучие “ ни вкарва  в историята на мъж на междинна възраст, чието име е Паоло. Доскоро Паоло живее спокоен и спокоен живот и нищо не подсказва за тотална смяна. Паоло претърпява тежка злополука, която се оказва съдбовна. Може да наподобява, че тук завършва животът на Паоло, само че заради неразбираема неточност в райския офис, Паоло се връща в тялото си цели деветдесет и две минути по-рано. Дали Паоло ще съумее да направи това, което до момента е пропуснал в живота, дали ще каже най-важните неща на своите близки-зрителите ще се потопят в парадокса на живота по италиански.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР