Италианското правителство призова Венецуела да организира демократични и свободни президентски

...
Италианското правителство призова Венецуела да организира демократични и свободни президентски
Коментари Харесай

Италия призова за демократични избори във Венецуела, за да няма насилие

Италианското държавно управление прикани Венецуела да провежда демократични и свободни президентски избори, предава Агенция " Фокус ", базирайки се на Anadolu Agency.
Резолюцията с апела е утвърдена от италианския министър председател Джузепе Конте и италианския външен министър Енцо Миланези.
В Народното събрание Миланези акцентира, че Италия е загрижена за филантропичната обстановка във Венецуела. Той добави, че държавното управление поддържа спокойно решение и отхвърля всички форми на принуждение в страната.
" Според държавното управление обстановката във Венецуела е комплицирана и могат да се случат нови актове на принуждение ", сподели той, добавяйки, че новите избори ще послужат като " излаз ".
От друга страна, съдружният управнически сътрудник Движение " Пет звезди " акцентира, че не поддържа нито Мадуро, нито Хуан Гуайдо, самопровъзгласения краткотраен президент на Венецуела.
В понеделник, 11 февруари, Гуайдо изпрати делегации в Италия и Ватикана, които не го признаха за краткотраен президент на Венецуела. Делегацията, която съставлява Гуайдо, се срещна с външния министър, както и с вицепремиера и министър на вътрешните работи Матео Салвини, преди да се насочи към Ватикана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР