Италианското правителство подготвя план в пет точки за контролирано рестартиране

...
Италианското правителство подготвя план в пет точки за контролирано рестартиране
Коментари Харесай

Италия готви план за рестартиране на страната след епидемията


Италианското държавно управление приготвя проект в пет точки за следено рестартиране на страната, откакто утихне епидемията. Това разгласи здравният министър Роберто Сперанца. Пред в. " Република " тойразясни, че държавното управление ще резервира разпоредбите за обществена отдалеченост, ще създаде повече средства за лечение на хората отвън лечебните заведения и ще вкара масирано тестване.

Тестването на милиони хора ще покаже какъв брой италианци са били инфектирани, доколко имат построен имунитет и какъв брой от тях в кои региони ще могат да се върнат още веднъж към естествен живот.

Ще се употребяват повече проби и ще се създаде приложение за следене на инфектирани, на които да бъде обезпечаван отдалечен достъп до медицински грижи. Министърът прикани хората да бъдат бдителни и означи, че би било безконтролно да се дава обещание дата, на която всичко ще се върне към естественото си положение.

По думите му изключителната обстановка ще завърши изцяло, когато бъде създадена ваксина. Но преди този момент ще би трябвало да се основат за общуване с вируса.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР