Италианското издание Tuttosport отдели специално внимание на ексцесиите, които се

...
Италианското издание Tuttosport отдели специално внимание на ексцесиите, които се
Коментари Харесай

В Италия: Феновете на ЦСКА демонстрираха най-лошото от себе си

Италианското издание " Tuttosport " отдели особено внимание на ексцесиите, които се случиха на стадион " Българска Армия " преди мача сред ЦСКА и Ботев Пловдив (0:0).

" Черен четвъртък за българския футбол. Ненормална расистка проява се организира на стадион " Българска Армия " в София по време на яростния митинг на почитателите на ЦСКА против техните футболисти и британския им треньор Алън Пардю.

Бушонът, който накара гнева на последователите да избухне, несъмнено, е това, че тимът в последните 5 мача завоюва единствено един път и ще приключи шампионата на второ място.

Това накара най-развълнуваните почитатели да влязат на стадиона и да счупят една от гредите. Но това не беше задоволително и почитателите на ЦСКА демонстрираха най-лошото от себе си, когато започнаха да хвърлят банани и бутилки против рейса по своите играчи. Искането на българските хулигани е доста ясно - всички чужденци надалеч от клуба. В отговор играчи отхвърлиха да излязат на терена след расистките заплашванията - Юга, Мазику и Баи ", написа още " Tuttosport ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР