Италианското футболно първенство се завръща в ефира на MAX Sport

...
Италианското футболно първенство се завръща в ефира на MAX Sport
Коментари Харесай

Серия А се завръща в ефира на MAX Sport през този уикенд, битката за титлата се решава до 2 август

Италианското футболно състезание се завръща в ефира на MAX Sport през този уикенд. Двубоят, който ще рестартира Калчото, е сред Торино и Парма в събота, 20 юни, от 20:30 часа, а незабавно след него, от 22:45 ч., е време за борбата сред Верона и Каляри. Двата дуела ще се излъчат директно по MAX Sport 3.
В неделния ден първите си мачове след паузата ще изиграят и два от любимците за класиране в Шампионската лига – Интер и Аталанта. Бергамаските са домакини на Сасуоло от 20:30 часа, а „ нерадзурите “ на Антонио Конте одобряват Сампдория от 22:45 часа. И двете срещи ще могат да се проследят директно в ефира на MAX Sport 3.

Лидерите във краткотрайното класиране – Ювентус и Лацио, които имат надлежно 63 и 62 точки след 26 мача, ще създадат дебюта си след паузата през идната седмица. „ Старата госпожа “, която преследва девета поредна купа, гостува в понеделник вечер от 22:45 часа на Болоня, до момента в който първият тест за римските „ орли “ ще е много сложен – посещение против мощния отбор на Аталанта в сряда, 24 юни от 22:45 часа. И тези дуели са част от директните предавания на MAX Sport 3.
Според предварителната стратегия, шампионатът в Серия А би трябвало да завърши на 2 август, като в границите на малко над 50 дни ще има мачове съвсем всекидневно. Последният дуел в Калчото бе сред съставите на Сасуоло и Бреша на 9 март, преди шампионата да бъде прекратено поради COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР