Италианският защитник на Уест Хам Анджело Огбона разкритикува британското правителство

...
Италианският защитник на Уест Хам Анджело Огбона разкритикува британското правителство
Коментари Харесай

Огбона: Отначало в Англия се подиграваха на Италия

Италианският бранител на Уест Хам Анджело Огбона разкритикува английското държавно управление поради закъснелите ограничения против пандемията от ковид. Той загатна отношението на Острова по отношение на нейния епицентър в Европа, а точно Апенините, като разяснява и физическата форма на играчите във Висшата лига.

" Когато стартира всичко, имаше песимизъм, по изключителната обстановка се действаше безгрижно. Мисля, че имаше също по този начин желание да се защищити страната стопански след Брекзит. Властите подцениха доста сериозен световен проблем. Отначало се подиграваха на нас (Италия - б.р.), мислеха, че преувеличаваме и раздуваме казуса. Аз пребивавам в Лондон, само че незабавно се тормозих за нас и фамилията ми в Италия. Трябва да ви кажа истината - най-малко в Лондон имаше терзание. Празни супермаркети, по-малко хора в близост, само че Лондон не е Англия.

#WestHam defender Angelo Ogbonna has talked about life in quarantine in the UK, revealing how England “laughed” at #Italy, “underestimating a global issue”. #EPL #WHUFC #SerieA #Juventus #Torinohttps://t.co/CDo3Rsgh2E pic.twitter.com/D2iIJB9zAE
— footballitalia (@footballitalia) March 28, 2020
Очакваме идващите инструкции от ФА, с цел да разберем какво ще вършим. Има обаче други цели. Сега, откакто министър председателят Борис Джонсън даде положителен тест за COVID-19, паниката набъбна. Тренираме от у дома, имаме насоки от Девид Мойс и неговия щаб. Всекидневно осведомяваме клуба. Проблемът е, че пребивавам в апартамент. Някои играчи са с краткотрайно настаняване, като специфичната подготовка ще отнеме време. Правилно е да се мисли, че ще ни отнеме месец, с цел да навлезем във форма. Трудното обаче е, че нямаме опция да упражняваме по този начин, както ни се желае ", разяснява Огбона пред " Тутомеркатоуеб ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР