Италианският волейболен гранд Лео Шуус (Модена) представи по-голяма част от

...
Италианският волейболен гранд Лео Шуус (Модена) представи по-голяма част от
Коментари Харесай

Модена почти е готов със състава за новия сезон

Италианският волейболен гранд Лео Шуус (Модена) показа по-голяма част от състава, с който ще играе в Суперлигата през идващия сезон, като показа и няколко нови попълнения, които бяха изцяло предстоящи. Това стана по време на доста прочувствено заредена конференция в понеделник вечерта в " Пала Панини ".
 Президентът на Модена: Не мога да подсигурявам, че след 10 месеца ще можем да осъществим контракта си със Зайцев (видео)
" Селекцията е затворен, само че сме доста близо до това и сме доста удовлетворени от играчите, които ще дойдат при нас ", сподели генералният управител на клуба Андреа Сарторети. Сред тях са опитният сръбски посрещач и национал Неманя Петрич, който се завръща при " жълто-сините " след три години, френското либеро Женя Гребенников и центъра Драган Станкович. Сарторети също призна, че имат интерес към Лука Ветори, като съобщи: " Това е сериозна опция ".  Лука Ветори катастрофира със скутер! Аут е за 3 месеца?
Към Петрич при посрещачите ще се причислят Даниеле Лавиа и младият Томазо Риналди и четвъртия, който занапред ще бъде разгласен, бе избран като " различен млад състезател ". Заместник на разпределителя Мика Кристенсън съвсем несъмнено ще бъде Никола Салси, до момента в който в центъра остават Даниеле Мацоне, Елиа Боси и един сред Джовани Санджинети и Андреа Труокио, в допълнение към Станкович, който ще бъде запсан като чужденец, който чака документите за италианско поданство. Кубинецът Естрада Масора също ще остане, само че като втори диагонал. И най-после младото либеро Никола Янели ще бъде алтернативата на Гребенников.
 Зайцев: Може в никакъв случай да не се върна да играя в Италия
" Всички играчи, които демонстрираха схващане и одобриха нашите условия, са в тима ", разясни Сарторети. Той приказва и за напусналите през последните дни Максуъл Холт и Иван Зайцев:

" Макс беше изрази готовността си да понижи заплатата си, както направиха и сътрудниците му ", само че в този миг към този момент имахме контракт със Станкович, а нямахме опция да запазим четири центъра на такова равнище. С него обаче беше прощаване. Положението с Царя е доста по-различно. Президентката Катя Педрини даде да се разбере, че клубът надали ще разполага с запаси, с цел да си разреши контракта си с него през идващите сезони ", приключи Сарторети.  Матю Андерсън ще играе в Шанхай
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР