Италианският волейболен гранд Итас (Тренто) най-накрая представи официално последното си

...
Италианският волейболен гранд Итас (Тренто) най-накрая представи официално последното си
Коментари Харесай

Тренто най-накрая представи Лукарели

Италианският волейболен гранд Итас (Тренто) най-сетне показа публично последното си ново попълнение - бразилският национал и олимпийски първенец със " Селесао " от Рио 2016 Рикардо Лукарели. Представянето на 28-годишният волейболист закъсня поради административни проблеми, които го задържаха в родината му и забавиха пътуването му към Италия.
 Проблеми задържат Лукарели в Бразилия
За прехвърлянето на Рикардо Лукарели в Тренто се заприказва още през зимата, само че чак в този момент стана факт. За бразилецът, който е определян за един от най-хубавите посрещачи в света, това ще бъде първи сезон в чужбина, като до в този момент е играл единствено за тимове от Бразилия. През последните 5 години бе част от Фунвик (Таубате).

" С идването на Рикардо Сантос Де Соуза, по-известен като Лукарели, а за приятелите му просто Лука, ние затваряме летния трансферен прозорец, като по този метод приключваме състава с в действителност доста значим трансфер. Ако COVID-19 го разреши, сме подготвени да изживеем страховит сезон, представяйки се на стартовата линия с един от най-силните тимове в цялата Суперлига. Ето за какво желая да поздравявам Лукарели в Тренто от името на управлението, само че и от името на почитателите ", показа президентът на Тренто Диего Мосна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР