Италианският вицепремиер и вътрешен министър Матео Салвини, който е и

...
Италианският вицепремиер и вътрешен министър Матео Салвини, който е и
Коментари Харесай

Италианският вицепремиер се обяви против санкциите срещу Русия

Италианският вицепремиер и вътрешен министър Матео Салвини, който е и началник на крайнодясната партия " Лига ", осъди през днешния ден в Москва " лудостта " на западните наказания против Русия и разкритикува остро Европейския съюз, съобщи Франс прес.

 © Българска телеграфна агенция
" Идвам, тъй като съм уверен, че глобите са икономическа, обществена и културна полуда ", разгласи Салвини на руско-италианска бизнес среща.

Казаното от Салвини провокира овации в конферентната зала, цялостна с съветски и италиански бизнесмени, някои от които взеха думата, с цел да умоляват министъра да подкрепи слагането на завършек на глобите.

" Не е обикновено да съм тук с вас в сряда следобяд. Нормалното е вие да сте в предприятията си, а аз да съм с съветския си сътрудник, с цел да приказваме за битката с тероризма, киберсигурността и т. н. ", съобщи Салвини, който беше признат единствено от съветския заместник-външен министър Александър Грушко, само че не и от други длъжностни лица.

" Ние сме в развой на финансиране, в опит да убедим Турция да влезе в Европа, страна, която окупира военно европейска страна от 44 години, до момента в който " глобяваме Русия " за анексирането на Крим през 2014 година, акцентира Салвини и разяснява, че " това е полуда ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР