Италианският вицепремиер и вътрешен министър Матео Салвини е на крачка

...
Италианският вицепремиер и вътрешен министър Матео Салвини е на крачка
Коментари Харесай

Матео Салвини е заплашен от разследване за отвличане

Италианският вицепремиер и вътрешен министър Матео Салвини е на крачка от развой след изненадващо правосъдно решение да бъде разследван за похищение, заяви в. “Гардиън ”.

През август сицилианската прокуратура заведе дело за хипотетично похищение и задържане на 177 мигранти, за които Салвини забрани да слязат на италианския брят от транспортен съд на бреговата защита. Той остана на док Катания в продължение на 6 дни, до момента в който Министерство на вътрешните работи шефът влезе в спор с Европейски Съюз в опит да накара други страни членки да одобряват преселници. В последна сметка Католическата черква, Ирландия и Албания се съгласиха да вземат мигрантите, най-вече от еритрейски генезис.
“Заплашен съм от 15 година затвор, защото не съм позволил незаконни в Италия. Нямам думи, само че не се опасявам и няма да оставя работата по този начин ”, написа Матео Салвини във фейсбук.

Тъй като той е министър, решението за започване на развой или преустановяване на случая е в ръцете на Народното събрание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР