Италианският вестник Ил фато куотидяно (Всекидневен факт) откри две интересни

...
Италианският вестник Ил фато куотидяно (Всекидневен факт) откри две интересни
Коментари Харесай

1981:Вирусът Ухан във филм,ФБР предвижда преди 11г. заразата и изчезването й изневиделица до лятото - slava.bg

Италианският вестник Ил фато куотидяно (Всекидневен факт) откри две забавни споменавания на ковид в минали години, които основават усещане за дежа вю по отношение на днешната обстановка. През 1981 година се появява научнофантастичният филм Очите на тъмнината, където се споделя за вирус Ухан-400, който през 2020 година основава зараза от тежка плевмония.

Коронавирусът потегли от китайския град Ухан ден преди новата 2020 година И е сходен на тежка пневмония.
„ През 2020 година ще вървим с хирургични маски и гумени ръкавици поради зараза от тежка болест, сходна на пневмония “, написа литераторката, съветник на ФБР по безследни изгубвания и убийства и медиум Силвия Брауни в книгата си от 2008 година Краят на дните.

На страница 210. Тя прецизира, че болестта „ ще нападна бронхиалните канали и ще се опъва на всевъзможен тип лекуване “. Ще провокира „ безспорна суматоха “. Но ще изчезна също по този начин изведнъж, както се е появила и то със същата скорост „ до лятото “. Обаче ще се върне след 10 години. След втората зараза ще изчезне изцяло. Брауни умира през 2013 година, само че книгите й се ретиражират – в Италия от най-сериозното издателство Мондадори.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР