Италианският Топ Волей ( Чистерна) представи официално сръбския специалист Слободан

...
Италианският Топ Волей ( Чистерна) представи официално сръбския специалист Слободан
Коментари Харесай

Официално: Слободан Ковач е новият треньор на Сеганов и Латина

Италианският Топ Волей ( Чистерна) показа публично сръбския експерт Слободан Ковач . Селекционерът, който изведе мъжкия народен тим на Сърбия до европейската купа предходната година, ще води родният национал Георги Сеганов и съотборниците му в идващите дуели от Суперлигата.

„ Топ Волей е формиран от доста положителни играчи, които до момента по разнообразни аргументи не са съумели да дадат всичко от себе си и, затова, не са съумели да завоюват мачове. Надявам се, че с идването ми нещата ще се трансформират и, че дружно започваме да градим положително бъдеще. Винаги би трябвало да държим главите си високо, имаме цели, които би трябвало да реализираме. Трябва да мислим позитивно и да сме наясно, че пътят ни ще върви нагоре. Много се веселя, че съм отпред на тима. Италианската Суперлига? Това е най-хубавото състезание в света и е ясно, че всички желаят да бъдат тук ", съобщи Ковач пред клубния уебсайт.

През 2019 година сърбинът бе определен за най-хубавия треньор в Европа, след европейското състезание през 2019 година, в което " репрезентация " стана победител. През предходната година експертът завоюва трофея в Купата на кандидатите с Белогорие (Белгород).

Като играч печели злато на Олимпийските игри в Сидни през 2000 година и бронз на Олимпийските игри в Атланта през 1996 година Триумфира два пъти в шампионата в Сърбия, както и в Турция. Играл е в Лубе, Матера, Молфета и Аньоне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР