Италианският тенор Андреа Бочели защити легендарния оперен певец Пласидо Доминго,

...
Италианският тенор Андреа Бочели защити легендарния оперен певец Пласидо Доминго,
Коментари Харесай

Андреа Бочели защити Пласидо Доминго

Италианският тенор Андреа Бочели отбрани именития оперен артист Пласидо Доминго, като сподели, че е " неуместно " да бъдат отменяни негови театрални изяви поради обвинявания в полов тормоз, които не са потвърдени, съобщи Асошиейтед прес.

" Ужасен съм какво се случва с този необикновен реализатор - сподели Бочели. - Не разбирам това. Утре някоя жена може да реши да каже " Андреа Бочели ме задиряше преди 10 години " и от този ден никой няма да желае да пее повече с мен, оперите към този момент няма да ме търсят. Това е неуместно ".
 Пласидо Доминго БГНЕС
Три американски музикални компании анулираха изяви на Пласидо Доминго след обвиняванията за полов тормоз, отправени от няколко дами. Той самият се отдръпна от осъществявания в нюйоркската опера " Метрополитън " и от длъжността общоприет шеф на Лосанджелиската опера.

Пласидо Доминго отхвърля обвиняванията, като ги дефинира като " просто неточни, по доста способи ".-->

Бочели е най-изтъкнатият реализатор, оповестил се в отбрана на испанската оперна звезда. Той сподели също, че хората би трябвало да вършат разлика сред морала и артистичността и гения. Освен това, в случай че се насочат обвинявания за закононарушение, хората не би трябвало да осъждат, до момента в който не бъде произнесена присъда.

Пласидо Доминго продължава да пее в Европа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР