Италианският тенор Андреа Бочели защити легендарния оперен певец Пласидо Доминго,

...
Италианският тенор Андреа Бочели защити легендарния оперен певец Пласидо Доминго,
Коментари Харесай

Андреа Бочели защити обвинения в сексуален тормоз Пласидо Доминго

Италианският тенор Андреа Бочели отбрани именития оперен артист Пласидо Доминго, като сподели, че е "абсурдно " да бъдат отменяни негови театрални изяви поради обвинявания в полов тормоз, които не са потвърдени, съобщи Асошиейтед прес.

"Ужасен съм какво се случва с този необикновен реализатор - сподели Бочели. - Не разбирам това. Утре някоя жена може да реши да каже "Андреа Бочели ме задиряше преди 10 години " и от този ден никой няма да желае да пее повече с мен, оперите към този момент няма да ме търсят. Това е неуместно ".

Три американски музикални компании анулираха изяви на Пласидо Доминго след обвиняванията за полов тормоз, отправени от няколко дами. Той самият се отдръпна от осъществявания в нюйоркската опера "Метрополитън " и от длъжността общоприет шеф на Лосанджелиската опера.

Пласидо Доминго към този момент няма да пее в Метрополитан опера поради обвиняванията в тормоз

Пласидо Доминго отхвърля обвиняванията, като ги дефинира като "просто неточни, по доста способи ".

Бочели е най-изтъкнатият реализатор, оповестил се в отбрана на испанската оперна звезда. Той сподели също, че хората би трябвало да вършат разлика сред морала и артистичността и гения. Освен това, в случай че се насочат обвинявания за закононарушение, хората не би трябвало да осъждат, до момента в който не бъде произнесена присъда.

Пласидо Доминго продължава да пее в Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР