Италианският талант Сандро Тонали най-вероятно ще стане първият футболист, който

...
Италианският талант Сандро Тонали най-вероятно ще стане първият футболист, който
Коментари Харесай

Талант от Серия Б може да стане първият италиански национал, който е роден през 21-и век

Италианският гений Сандро Тонали най-вероятно ще стане първият футболист, който е роден през 21-и век, и ще облече фланелката на Скуадра адзура. Това може да стане в утрешната контрола на Италия и Съединени американски щати.

Тонали в никакъв случай не е играл в Серия " А " и по този начин може да направи и един любопитен връх - състезател, роден през новото хилядолетие и в това време национал. Той направи своя професионален дебют едвам преди 14 месеца за отбора на Бреша в Серия " Б ", само че впечатли с внезапния си напредък. Мнозина на Апенините даже го назовават новия Андреа Пирло. Момчето е родено на 8-и май 2000-ата година в дребното селце Лоди и стартира да тренира футбол в школата на Пиаченца.

Той беше в групата за мача с Португалия от шампионата Лига на Нациите, приключил 0:0, само че не се появи на терена. Очакванията са селекционерът Роберто Манчини да даде късмет на младоците в утрешната контрола със Съединени американски щати.

" Ние би трябвало да разчитаме на момчета като Тонали. Любопитен съм да го видя по какъв начин наподобява с националния екип, съобщи Манчини през днешния ден.

Със сигурност петима футболисти няма да бъдат разполагаем: Джорджо Киелини, Алесандро Флоренци, Лоренцо Инсине, Чиро Имобиле и Жоржиньо. Очакванията са Лоренцо Пелегрини също да се върне на терена. Халфът на Сасуоло Стефано Сенси и Винченцо Грифо - нападател на Хофенхайм, съвсем несъмнено ще стартират като титуляри.

" Не съм обезпокоен от 0:0 против Португалия, тъй като европейските първенци са в действителност доста стабилен тим с дълга и качествена аварийна пейка. Но в мачовете против Украйна, Полша и Португалия създадохме повече от 20 обстановки за гол, оптимист е Манчини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР