Италианският специалист Антонио Конте може да работи обратно в Серия

...
Италианският специалист Антонио Конте може да работи обратно в Серия
Коментари Харесай

Конте: Има към 60% шанс да работя в Италия другия сезон

Италианският експерт Антонио Конте може да работи назад в Серия А от новата акция. Той оцени възможностите това да се случи на 60%, което си е много добра възможност, изключително като се има засиленият интерес към него от всевъзможни точки на планетата.

"Постоянно ме питате какво крие бъдещето за мен. Има възможност да работя в Италия, има възможност да работя в друга страна, има възможност и да не работя. Ако би трябвало да приказвам в проценти, вероятността да съм в Серия А е 60%, да съм на открито е 30% и да си почивам е единствено 10%. "

"Не мога да ви приказвам с имена на тимове, тъй като към момента не е имало формален контакт с мен. Но и към момента е рано да обсъждаме с кои клубове може да се договаря. Моята цел е да подпиша с тим, който ще ми разреши да се боря за победа до дъно ", съобщи Конте.

Интерес към експерта има от Интер и Рома, които са най-настоятелни за подписа му. От задграничните тимове е изкушаван от Китай и арабския свят, като тъкмо по тази причина наподобява, че ще избра да се върне в Серия А.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР