Италианският шампион Ювентус е заинтересуван от възможността да закупи бранителя

...
Италианският шампион Ювентус е заинтересуван от възможността да закупи бранителя
Коментари Харесай

Ювентус щави Тотнъм след европейския финал

Италианският първенец Ювентус е заинтересуван от опцията да закупи бранителя на Тотнъм Хотспър Киърън Трипиър. Очаква се британецът да размени съвсем несъмнено напускащия Жоао Кансело, предават медиите от Ботуша.

Трипиър се трансформира в избор №1 на десния бек при „ шпорите”, откакто Кайл Уокър напусна тима в посока Манчестър Сити през 2017-а година. 28-годишният футболист оказа помощ на Тотнъм да доближи до финала в Шампионската лига, само че показа, че неговото показване през сезона не е било положително.

В Ювентус пък виждат национала на Англия като евентуален заместител на Кансело, който е свързван с прехвърляния в Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Наставникът на Наполи Карло Анчелоти също е предявил желанието си за закупуване на Трипиър пред борда на неаполитанците. След финала, изгубен от Ливърпул с 0:2, Трипиър зави, че не знае какво ще става с неговото бъдеще, само че довери, че желанията са му да остане в Англия, в случай че ще напуща Тотнъм.

„ Сега се прибирам у дома, ще прекарам време със фамилията ми и ще се възстановя след дългия и уморителен сезон. Всеки би трябвало да взима решения, без смисли какви са те. Сезонът за Тотнъм бе доста добър, само че в този момент ще се насладя на лятото, след което идва предсезонната подготовка. Ще приказвам с мениджъра за моето бъдеще. Виждам много спекулации за мен. Винаги давам 100% от себе си, само че ще забележим какво ще покаже бъдещето. Искам да остане в Англия, само че кой може да ти каже? Ще забележим какво ще стане, кои клубове ще ме изискат. Давам всичко за Тотнъм – на тренировки, в мачове”, разяснява Киърън Трипиър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР