Италианският шампион Интер ще се опита да отмъкне Пауло Дибала

...
Италианският шампион Интер ще се опита да отмъкне Пауло Дибала
Коментари Харесай

Интер отмъква Дибала от Ювентус

Италианският първенец Интер ще се опита да отмъкне Пауло Дибала като свободен сътрудник през лятото, твърди „ Gazzetta dello Sport “. Изданието счита, че изпълнителният шеф на „ нерадзурите “ Бепе Марота, който е някогашен началник в Ювентус, обмисля да подпише с аржентинския нападател, който към момента не може да се разбере с „ биаконерите “ за нов контракт.

Както е известно, актуалният договор на Дибала със „ остарялата госпожа “ изтича в края на сезона. 28-годишният Дибала има 9 гола и 4 асистенции в 20 мача за Юве във всички шампионати от началото на сезона. Той играе на „ Алианц Стейдиъм “ от лятото на 2015 година, когато торинци го закупиха от Палермо за 41 милиона евро.

Смята се, че Дибала и Ювентус ще възобновят договарянията за нов контракт през месец февруари, само че вероятността аржентинецът да си тръгне остава огромна. Дибала желае годишна заплата от 10 милиона евро, а от Юве не са подготвени да му предложат повече от настоящето му заплащане, което е 7,3 милиона евро.

Интер също би могъл да има проблеми с желаната от Дибала заплата, с цел да не се окаже по силите и на „ нерадзурите “, само че въпреки всичко първенците евентуално ще се опитат да изкушат нападателя, в случай че той по този начин и не се споразумее с Ювентус за нов контракт.

Inter, assalto a Dybala. Marotta prepara l'ultimo sgarbo alla Juve
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР