Италианският Рома ще опита да привлече нападателя Миши Батшиай от

...
Италианският Рома ще опита да привлече нападателя Миши Батшиай от
Коментари Харесай

Рома взима нападател на Челси, дори Дзеко да остане

Италианският Рома ще опита да притегли нападателя Миши Батшиай от Челси, даже в случай че Един Дзеко не осъществя трансфер в Интер Милано, предават италианските медии.

25-годишният белгийски национал има контракт с британския клуб до лятото на 2021-а година, само че прекара последния сезон чартърен във Валенсия и Кристъл Палас. Формата му през предишния сезон не очарова, откакто вкара 9 гола в 36 мача за двата клуба.

Sky Sport Italia написа посредством Джанлука Ди Марцио, че Рома изследва опцията пред Челси да закупи нападателя. „ Сините” заплатиха 39 милиона евро на Олимпик Марсилия през 2016-а за него, само че по всичко проличава, че двете страни нямат общо към този момент. „ Джалоросите” ще опитат да вземат белгиеца чартърен с алтернатива за закупуване в края на сезона.

Уточнение се прави с обстоятелството, че Рома ще натисне за Батшуай, даже в случай че Дзеко остане на „ Олимпико”. Ако босненецът не направи трансфер, белгийският стрелец ще му партнира в офанзивата – това е концепцията на треньора Паоло Фонсека.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР