Италианският ресторантьор и сомелиер Ханес Перфлер замени певицата Мариана Попова,

...
Италианският ресторантьор и сомелиер Ханес Перфлер замени певицата Мариана Попова,
Коментари Харесай

Бившият на Мариана Попова я смени с бизнес дама

Италианският ресторантьор и сомелиер Ханес Перфлер размени певицата Мариана Попова, която роди дъщеричка на артиста Веселин Плачков, с бизнес дама

Избраницата му се споделя Жанет Стоянова, не е обществено известна и е една от притежателите на настоящ столичен клуб. За него е голям плюс, че и двамата са в един и същи отрасъл, тъй като може да разбере отсъствията му вечер. „ Много съм благополучен в моята връзка. Имах огромен шанс да срещна Жанет. Много хубаво е и че тя е доста близка с щерка ми. Двете се забавляват дружно и се схващат. Мариана е прелестен човек, само че от време на време хората или са основани един за различен, или не са “, признава Ханес, представен от „ Галерия “.

С Мариана през днешния ден са доста положителни другари. Виждат се постоянно около щерка си Мария- Магдалена, която към този момент е на девет. Поделят грижите за нея поравно. Тя е забавен микс сред родителите си. Момичето кара сърф и ски и обича да плува. Освен това е много изобретателна и общителна. Обича и да готви с баща си в кухнята.

Ханес остава в България поради Мариана. Идва в страната ни по работа по покана на прочут предприемач. Първите шест месеца прекарал в Поморие, където се среща с изпълнителката. На едно събиране двамата се оказват седнали един до различен и Орлин Горанов решил да ги запознае. Така пламва любовта, а Мариана забременяла бързо по-късно. „ Нещата сред нас се развиха толкоз бързо, че нямахме време да се опознаем “, споделяла е Попова.

Двамата се сгодиха през 2012 година във „ ВИП Брадър “, само че до женитба по този начин и не стигнаха. С времето разбрали, че са прекомерно разнообразни във всяко отношение и не могат да продължат дружно. За това и се разделили преди три години. Ханес срещнал Жанет, с която си подхождат идеално. А Мариана откри сродната си душа в лицето на артиста Веселин Плачков.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР