Италианският професор Адриано Сегатори, известен психиатър и член на Италианската

...
Италианският професор Адриано Сегатори, известен психиатър и член на Италианската
Коментари Харесай

Известен психиатър с шокиращо твърдение: Макрон е опасен психопат!

Италианският професор Адриано Сегатори, прочут психиатър и член на Италианската ададемия за правосъдна психиатрия шокира света с думите си за новоизбрания френски президент Емануел Макрон. Това Сегатори разгласи в ютуб, а клипът с изказването му бързо събра стотици хиляди прегледа.


" Макрон е рисков, защото и той, както всички психопати има високо мнение за себе си. Той не обича Франция и не се бори за френския народ. Той обича себе си, " сподели професорът.

" Ако би трябвало да му направя профил пред съда, бил споделил, че не би трябвало да има подозрение, че той е доста рисков. Серийните убийци унищожават фамилии, до момента в който психопати, които се изявявят в стопанската система и политиката, унищожават цели общества, " твърди италианския професор.

Според него президентът бил жертва на полово принуждение на 15 години от страна на 39-годишната му учителка Бриджит.

" Ако тогава този случай се бе случил в работническо обграждане, младият Емануел щеше да бъде изпратен в Център за обществена грижа, за него щеше да се грижи психолог, а Бриджит Троне би приключила в затвор, " споделя италианският специалист.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР