Италианският премиер Джузепе Конте освободи от длъжност заместник-министъра на транспорта

...
Италианският премиер Джузепе Конте освободи от длъжност заместник-министъра на транспорта
Коментари Харесай

Италианският премиер уволни заместник-министър, замесен в скандал за подкупи

Италианският министър председател Джузепе Конте освободи от служба заместник-министъра на превоза и инфраструктурата Армандо Сири, забъркан в скандал за рушвет, съобщи Ройтерс, като се базира на държавен източник, написа " Епицентър ".

``
реклама

Сири беше уволнен макар съпротивата на партия " Лига ", която го поддържаше. Случаят провокира остро напрежение сред крайнодясната партия " Лига " и съдружния й сътрудник - антисистемното Движение " Пет звезди ", заплашвайки съюза им с раздробяване в миг, когато двете партии си съперничат за Европейските избори по-късно този месец. Сири, който с изключение на заместник-министър е и стопански консултант на лидера на партия " Лига " Матео Салвини, беше разследван предишния месец за рушвет, който се твърди, че е получил от бизнесмен в областта на вятърната енергетика, обвързван със сицилианската мафия. Според ТАСС, която цитира италианската телевизия " Ти Джи Ком 24 ", Сири е обвинен, че е получил рушвет от 30 000 евро. Движение " Пет звезди ", поддръжката за което се основава на кристално чист имидж и безкомпромисна политика против корупцията, настояваше Сири да напусне поста си, до момента в който Салвини беше срещу и защитаваше оставането му в държавното управление, до момента в който виновността му не се потвърди в съда.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР