Италианският премиер Джузепе Конте каза днес, че Италия трябва да

...
Италианският премиер Джузепе Конте каза днес, че Италия трябва да
Коментари Харесай

Италианският премиер отхвърли призивите на работодателите за облекчаване на карантината

Италианският министър председател Джузепе Конте сподели през днешния ден, че Италия би трябвало да продължи да съблюдава строгите правила на националната карантина, с цел да се опита да ограничи епидемията от COVID-19, и отхвърли апелите на бизнеса за отваряне на фабриките, съобщи Ройтерс.

В изявление за немския вестник " Билд " Конте съобщи, че учените поучават още да не се либерализират ограниченията. Той изрази убеденост, че в случай че италианците съблюдават наложените от държавното управление ограничавания за работа и придвижване, данните за новите инфектирани и умряли няма да са толкоз страшни.
Италия затвори пристанищата си за мигрантски кораби поради COVID-19 Причината е, че не могат да подсигуряват сигурността на избавените мигранти
Както заяви италианската Гражданска отбрана броят на смъртните случаи през днешния ден е по-малък от през вчерашния ден, само че се е нараснал броят на новите инфектирани.

Бизнесът в северната част на страната, сърцето на италианската промишленост, приканва държавното управление да му разреши още идната седмица да възобнови работа. Местните клонове на Общата конфедерация на италианската промишленост (Конфиндустрия) в четири северни района - Ломбардия, Венето, Пиемонте и Емилия Романя, приканиха държавното управление да показа " пътна карта " за възобновяване на работа.
400 милиарда евро помощ за засегнатите от ковид предприятия в Италия Средствата ще бъдат употребявани за обществени гаранции за заемите
" Има заплаха страната да изключи вечно мотора си и с всеки идващ ден се усилва рискът, че няма да можем да го запалителен още веднъж ", обявиха в общо писмо работодателите от областите, които дават 45 на 100 от икономическата продукция на страната.

Те обявиха, че удължаването на карантинните ограничения значи, че ще продължи да няма произвеждане, бизнесът ще продължава се губи клиенти, ще страдат интернационалните връзки и приходите и в резултат на това доста компании другия месец няма да могат да платят заплати.
Жертвите на COVID-19 в Италия започнаха да понижават Днес те са с ¼ по-малко от през вчерашния ден
Днес в Италия са регистрирани 542 нови смъртни случая от коронавирусната зараза. С тях общият брой на умрелите от 21 февруари става 17 669.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 593 16 24 42 Света 1 499 494 68 575 87 814 319 200 Заразени* Нови Починали България 593 16 24 Света 1 499 494 68 575 87 814
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР