Италианският певец Андреа Бочели заяви, че е абсурдно концертите на

...
Италианският певец Андреа Бочели заяви, че е абсурдно концертите на
Коментари Харесай

Андреа Бочели коментира скандала с Пласидо Доминго

Италианският артист Андреа Бочели съобщи, че е „ неуместно ” концертите на Пласидо Доминго да бъдат анулирани поради многочислените обвинявания в полов тормоз, написа уеб сайтът „ Variety ”.
„ Все още съм в ужасяващ от случилото се с този необикновен актьор ”, декларира Бочели.
„ Не разбирам това. Утре някоя дама може да пристигна и да каже, че Андреа Бочели я е задирял преди 10 години и от този ден нататък към този момент никой да не желае да пее с мен. Оперните къщи към този момент няма да ми се обаждат. Това е неуместно “, безапелационен е артистът.
Бочели - един от най-известните оперни артисти в света, се готви за турне в Съединени американски щати, което стартира идващия месец в Сан Франциско, където неотдавна беше анулиран концертът на Пласидо Доминго, съобщи БГНЕС.
Според Бочели, никой не би трябвало да се произнася по такива въпроси, преди да има правосъдно решение.
Когато се случи сходно нещо, се раздават морални оценки, само че не и такива, свързани с гения на индивида – това са две разнообразни неща.
Бочели напомни, че в предишното е имало доста актьори със подозрителен морал.
Общо 20 дами упрекнаха Пласидо Доминго за полово непозволено държание. Те се оплакват, че артистът ги е докосвал, желал е персонални срещи с тях, провеждал е телефонни диалози късно през нощта и е правил опити да ги целува.
Говорителят на Доминго отхвърли тези обвинявания, само че отхвърли да навлиза в елементи поради продължаващото следствие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР