Италианският певец Ал Бано породи полемика и подигравки с изказване

...
Италианският певец Ал Бано породи полемика и подигравки с изказване
Коментари Харесай

Ал Бано направи гаф, свързан с коронавируса и динозаврите

Италианският артист Ал Бано породи дискусия и насмешки с изявление за ковид, оповестява Българска телеграфна агенция.

Вчера във видеовръзка от вилата си в Челино Сан Марко с водещата на неделното предаване по РАИ Уно Мара Вениер, Ал Бано разяснява коронавирусната пандемия. Той изрази убеденост, че човечеството ще завоюва борбата с ковид, тъй като човечеството постоянно е побеждавало злото.

Италианската звезда Ал Бано и Софийска филхармония със специфичен концерт в Арена Армеец

Първоначално постоянно е изглеждало, че злото е на път да победи, само че най-после човечеството постоянно надвива, акцентира артистът. Като образец той изброи това, че хората постоянно са побеждавали против чумите, против вирусите, против испанския грип, против войните и диктаторите.

После обаче Ал Бано позволи грамаден гаф, като съобщи, че: "Човекът е унищожил динозаврите, тъй че ще унищожи и ковид ".

Това незабавно породи лавина от мнения в обществените мрежи, където множеството консуматори предложиха на артиста да пее вместо да приказва.

Заради гафа никой не обърна внимание на предизвестието на Ал Бано, че новият вирус основава от своя страна един "икономически вирус " и политиците би трябвало да предотвратят това "огромно болестно положение ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР