Италианският оперен певец Андреа Бочели обяви, че през есента ще

...
Италианският оперен певец Андреа Бочели обяви, че през есента ще
Коментари Харесай

Андреа Бочели готви огромна изненада

Италианският оперен артист Андреа Бочели разгласи, че през есента ще издаде албум с нови песни за пръв път от 14 години, заяви "Контактмюзик ". Бочели, който тази седмица завоюва премията "Брит " за класическа музика, съобщи, че с новия си албум желае да отвори нова страница и да се насочи към спомените от младостта си. Заглавието на албума е "Si " (в превод значи "Да ", бел. ред.).

Той ще излезе на 26 октомври. "Исках да се върна към спомените си на юноша, свирещ в пиано бар. Очевидно от този момент съм направил доста албуми, изпял съм доста кавъри, извършил съм доста други неща, само че по едно време си споделих: "Може би е време да насоча напъните си към нови песни. Сякаш стартирам всичко от начало ", сподели звездата. Колекцията от песни, прославяща любовта, вярата и фамилията, е записана в дома на артиста в Италия.

По реализирането им той е работил с именития продуцент Боб Езрин. Първият сингъл "If Only " е записан на три езика: британски, испански и италиански. Той е основан в съдействие с композитора Франческо Сартори и починалия създател на песни Лучо Куарантото. Бочели изясни заглавието на албума по този начин: "Да " е думата, която казвате, когато се целунете за пръв път, когато се съгласявате с някого, когато желаете да извършите някого благополучен. Това е думата, която казвате всякога, когато нещата свършват добре ".

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР