Италианският новинарски канал Tgcom24 публикува ново видео от работата на

...
Италианският новинарски канал Tgcom24 публикува ново видео от работата на
Коментари Харесай

В Италия публикуваха ВИДЕО с работата на руските военни в Бергамо

Италианският новинарски канал Tgcom24 разгласява ново видео от работата на съветските експерти в Бергамо.

Водещият съобщи, че в Италия идват освен медикаменти и съоръжение, само че и самите лекари, които са профилирани в битката с биологичните закани. Авторът на репортажа, на фона на излизащ от самолета КамАЗ, описа по какъв начин 104 съветски експерти са пристигнали в Бергамо.

„ Това са екипи от супер специалисти с съоръжение, което към този момент е употребявано в битката против вируса Ебола “, описа репортерът, написа "Поглед инфо ".

Репортажът демонстрира фрагменти от работата на съветските експерти в старешки дом в покрайнините на Бергамо. Отбелязва се, че още на първия ден съветските експерти са дезинфекцирали повърхност от 2 хиляди квадратни метра. Общо руснаците ще би трябвало да обработват 65 институции за пенсионери в провинция Бергамо.

Италианските публицисти също помолиха един от руснаците да покаже по какъв начин работи спрей бутилката с дезинфектант. Той, облечен в костюм, маска и респиратор за биологична сигурност, изясни по какъв начин се обработва всяка от стаите в центъра за грижа.

След това в репортажа е показана "полевата " болница в развой на създаване. Там идната седмица 32 съветски експерти ще стартират работа. Болницата се построява в границите на градския панаир на Асоциацията на италианските алпийски стрелци.

„ Руснаците оставиха своите близки и родственици вкъщи в такива сложни времена и дойдоха тук с обич за Италия, с цел да водят борба против КОВИД-19 дружно с нашите експерти “, съобщи журналистът.

Руският общоприет консул в Милано Александър Нуризаде означи, че италианците приказват възторжено за руснаците.

„ Специалното съоръжение, което са донесли със себе си, е възхитително, в Италия няма такива машини. Достатъчно е да се каже, че единствено за час, употребявайки това неповторимо съоръжение, можете да дезинфекцирате 20 хиляди квадратни метра повърхност или 360 единици автомобилна техника “, сподели генералният консул.

Италианските епидемиолози означават, че съветските експерти правят неповторима интервенция, която доста ще помогне в битката с ковид.

Превод: В. Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР