Италианският национал Данило Галинари ще финансира закупуването на 400 комплекта

...
Италианският национал Данило Галинари ще финансира закупуването на 400 комплекта
Коментари Харесай

Данило Галинари също помага в борбата с COVID-19

Италианският национал Данило Галинари ще финансира закупуването на 400 комплекта за тестване на заразния ковид и други медицински оборудвания в Оклахома Сити. Баскетболистът на тима от едноименния град знае по какъв начин се развива обстановката с COVID-19 в родината му още от първия ден, където жертвите към този момент са над 10 хиляди.

" Като знам какво се случва в родината ми и през какво е минало фамилията ми както във Франция, по този начин и в Италия, в случай че мога да оказа помощ за намаляване или най-малко отбягване на някои от неприятностите, които имахме рано в Италия, и можем да се оправим по-добре тук в Оклахома и Съединени американски щати като цяло, би било ужасно ", споделя Галинари

Danilo Gallinari funds 400 COVID-19 testing kits plus personal protection equipmentshttps://t.co/leUizt8mnN
— Sportando (@Sportando) March 28, 2020 " Не предсказвах нищо, не бях вълшебник. Просто споделях на всички, че каквото се случва в Италия, е доста допустимо да се случи и в Съединени американски щати. За благополучие Адам Силвър свърши невероятна работа, затваряйки всичко незабавно, тъй че не преминахме през фаза 2. Никога не сме играли мачове без аудитория. След случилото се беше отлично за него, че направи това, което трябваше като спря всичко ", добавя Галинари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР