Италианският нападател Марио Балотели се надява да се върне скоро

...
Италианският нападател Марио Балотели се надява да се върне скоро
Коментари Харесай

Балотели се надява да си върне оптималната форма в Марсилия

Италианският нападател Марио Балотели се надява да се върне скоро в оптимална форма и да играе постоянно, откакто през днешния ден публично мина от Ница в Олимпик Марсилия до края на сезона. 28-годишният Балотели към момента няма попадение този сезон, само че в последните две години има 33 гола в 51 мача в Лига 1.

" Нападателят нормално е отговорен, когато не вкарва голове, само че от време на време има и външни фактори. Може би трябваше да напусна Ница преди началото на сезона, а по-късно не съумях да си потегли. Но ще го обезщетявам ", сподели Балотели при формалното си показване като нов състезател на Олимпик Марсилия.

Запитан какви са упоритостите му, той се пошегува: " Моята упоритост е да приключи тази конференция, да отида на подготовка и да видя дали ще мога да играя в петък. "

Олимпик Марсилия е хазаин на втория Лил в среща от френското състезание след два дни.

Старши треньорът Руси Гарсия сподели, че ще бъде по-добре, в случай че Балотели остане запаса. Той не е играл за Ница от 4 декември.

" Той не е играл или упражнявал повече от месец, по тази причина не е допустимо да го забележим титуляр в петък. Ще би трябвало да изчакаме, с цел да забележим какъв брой време ще отнеме, с цел да се върне той във форма на 100 % ", сподели Гарсия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР