Италианският Милан е близо до договорка с УЕФА за участието

...
Италианският Милан е близо до договорка с УЕФА за участието
Коментари Харесай

УЕФА пуска Милан в евротурнирите догодина

Италианският Милан е покрай сделка с УЕФА за присъединяване си в Лига Европа през идващия сезон, оповестяват италианските медии. Изданието Corriere della Serra твърди, че идната сряда ще бъде обявено и публично положителната вест за „ росонерите”.

Други огромни издания на Ботуша също удостоверяват информацията, като се изяснява също по този начин за срещата с УЕФА и шефове на Милан, които са поискали в допълнение време, с цел да балансират бюджета си.

Европейската футболна централа към този момент приключи производството против Милан за Финансовия феърплей, откакто последната тъжба на клуба пред КАС бе призната. Спортният трибунал не смята също по този начин за належащо да има още едно чуване на 14-и август, което прави по този начин, че Милан ще взе участие по състезателен път в груповата фаза на Лига Европа.

Все отново, в случай че се стигне до премахване на Милан, то колосът ще бъде сменен от Торино като трети представител на Италия, до момента в който Рома ще влезе непосредствено в груповите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР