Италианският концерн за спортна екипировка Macron е дал краен срок

...
Италианският концерн за спортна екипировка Macron е дал краен срок
Коментари Харесай

Италианска компания ще съди Левски

Италианският тръст за спортна екипировка Macron е дал краен период на ПФК Левски да заплати неустойката за прекратения договор, с цел да не се стигне до съд, написа " Sportal.bg ". Както е известно, новите притежатели Наско Сираков и Тити Папазов прекратиха тригодишния контракт с италианците, който беше подписан декември предходната година от остарялото управление на клуба. Контрактът влезе в действие на първи юни, само че именитият нападател и треньорът по баскетбол взеха решение да скапват контракта с Macron и да парафират за три сезона с Joma.

След това решение на " сините " от Италия е пратено писмо до шефовете " на столичани, които имат период до 16 юли, с цел да платят неустойката по сделка, която е шестцифрена сума. В противоположен случай от Macron ще си потърсят правата по правосъден път, което ще значи още повече разноски на 26-кратните първенци, които така и така се намират в извънредно тежка финансова обстановка.

" Да, истина е. Колегите от Италия са се свързали с Левски, като колегиално дадоха период на клуба, с цел да не се стигне до съд. Знаем към този момент, че новото управление е подписало контракт с друга компания, което е тяхно право. Macron обаче има извънредно съществено добро име и пазарен дял. Именно заради това няма по какъв начин да остави нещата по този метод, откакто продължение на над година са вложени физически, финансов и интелектуален запас за правене на двустранен преференциален контракт, както и извънредни артикули на Левски ", съобщи пред Sportal.bg Георги Георгиев, представител на Macron в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР