Италианският композитор и автор на музика за световноизвестни филми Енио

...
Италианският композитор и автор на музика за световноизвестни филми Енио
Коментари Харесай

Маестро Мориконе готви шоута в Русия

Италианският композитор и създател на музика за световноизвестни филми Енио Мориконе ще изнесе концерти в Санкт Петербург и Москва тази есен, когато ще отпразнува 90-годишнината си, съобщи ТАСС.

Концертите ще са отдадени на различен празник - тази година маестрото празнува 60-годишната си музикална кариера. Това бе оповестено от пресслужбата на уредниците на концертите.

На 5 ноември Мориконе ще изнесе концерт в Ледения замък в Санкт Петербург, а два дни по-късно - в Държавния Кремълски замък в съветската столица. Двата концерта ще са част от европейското му турне.

"Представянето на музиката ми в градове с толкоз разнообразни културни обичаи е нещо необикновено - съобщи Мориконе. - Програмата ще включва както шлагери, по този начин и нови произведения. Ще прозвучат типичен композиции, като да вземем за пример музиката към известни уестърни на Серджо Леоне. Същевременно желая да прибавя музика, родена от съдействието ми с Куентин Тарантино, и несбъднат в предходни концерти саундтрак към филм на Серджо Леоне. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР