Италианският колос Ювентус е готов да направи трансферен удар през

...
Италианският колос Ювентус е готов да направи трансферен удар през
Коментари Харесай

Ювентус хвърля трансферната бомба на лятото?

Италианският исполин Ювентус е подготвен да направи трансферен удар през идното лято. " Бианконерите " са подготвени да извадят умопомрачителните 150 милиона паунда за бранителя на Ливърпул - Върджил ван Дайк. Това би направило Ван Дайк най-скъпият защитник в света за повторно, написа британският The Sun.

" След като завоюва " една торба с титли " с Ливърупл, в Ювентус считат, че той може би е подготвен за ново предизвикателство, изключително откакто играе в Англия от години. От клубът имат явен проект за огромна оферта през лятото ", декларира анонимният източник на The Sun. Нидерландецът към този момент завоюва три трофея с екипа на Ливърпул - Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно състезание.

" Вече съм на 28 години и желая да извърша всяка фантазия, която имам. Животът може да е доста къс, кариерата ти също. Наслаждавам се на играта за този тим и този управител. За това не мога да виждам доста напред, само че в този момент се любувам ", декларира самият Ван Дайк, което в допълнение дава вяра на управлението на Юве.
 Върджил ван Дайк: Не се усещаме непобедими
Върджил ван Дайк: Не се усещаме непобедими

Звездата на Ливърпул прикани за централизация в идващите двубои
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР