Италианският кардинал префект (ръководител) на Конгрегацията за католическо образование Джузепе

...
Италианският кардинал префект (ръководител) на Конгрегацията за католическо образование Джузепе
Коментари Харесай

Италиански кардинал препоръчва ваксината на любовта срещу вируса на греха

Италианският кардинал префект (ръководител) на Конгрегацията за католическо обучение Джузепе Версалди предложи "ваксината на любовта " за битка с "вируса на прегрешението ", от който произлизат всички несгоди на света, в това число пандемията от новия ковид, съобщи Франс прес.

"Всичкото зло, което за жал намираме в човешката история, затова и тази пандемия, никога не може да се приписва на Господ. Това, което наруши Божието създание, беше свободният избор на индивида да не се довери на Господ и да продължи по различен път. Това породи вируса на прегрешението в дървото на познанието ", написа Версалди във ватиканския вестник "Осерваторе романо ".

Глоба сред 400 и 3000 евро в Италия за неспазване на карантината

"Да се завърнем към по-тясно общение с Господ, не с цел да Го убеждаваме да ни помогне, а с цел да се убедим сами да се борим със злото и да получим имунизацията на любовта, която обгръща света ", заключи 76-годишният кардинал.

Броят на умрелите от ковид в Италия се усили със 743-ма за ден

По калкулации на Агенция Франс Прес новият ковид е взел близо 17 000 жертви по света, а от началото на епидемията са доказани над 386 000 случая на заразяване в 175 страни и територии.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2311  Президентът на Хардвардския университет също е инфектиран с COVID-19 Президентът на Хардвардския университет също е инфектиран с COVID-19  Коронавирусът доближи Галапагоските острови Коронавирусът доближи Галапагоските острови  От среднощ българите, пътуващи за Румъния, подлежат на наложителна 14-дневна карантина От среднощ българите, пътуващи за Румъния, подлежат на наложителна 14-дневна карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР