Италианският халф на Пари Сен Жермен Марко Верати коментира изминалия

...
Италианският халф на Пари Сен Жермен Марко Верати коментира изминалия
Коментари Харесай

Верати: Серия “А” се завърна на върха

Италианският халф на Пари Сен Жермен Марко Верати разяснява миналия сезон в Серия “А” и идния 1/4-финал с Аталанта в Шампионската лига. Той също по този начин приказва за някогашния си съотборник Златан Ибрахимович, както и за сегашния си подобен Мауро Икарди, който не съумя да се разпише в последните два мача на парижани.

“Икарди е състезател за наказателното поле и може би се вижда, когато не вкарва голове. Но той също по този начин е скъп за отварянето на пространства за Неймар и Килиан Мбапе. Благодарение на предишното му в Италия, той е придобил огромно тактическо схващане и е потребен даже в отбрана. Няма потребност от терзание, той има голове във вените си, рано или късно, те ще дойдат. Ибрахимович? Когато е сърдит, това е добър знак. Това значи, че е предан. Но в случай че е безмълвен, нещо не е наред. Сега ми наподобява като този Ибрахимович в ПСЖ, който вкарва и най-много трансформира характера на тима си в тренировките и мачовете.
Marco Verratti: " It is a good sign when Ibahimovic is angry, it means he's at it. But, when he's silent, then something is wrong. He looks to me like the Ibrahimovic of the PSG days who scores and above all changes his team's mentality in training and in the matches. " pic.twitter.com/2XMnbTFm3G
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) August 4, 2020 Серия “А”? Трудно е да се съпоставят сезоните. Пандемията повлия на всичко, само че несъмнено беше по-вълнуващо да се следи извън. Нямах подозрения за възхода на Интер. Където и да отиде Антонио Конте, там постоянно има напредък. До паузата Лацио се бореше за купата. Аталанта израснаха даже след подновяването на сезона. Лионел Меси в Интер? На мен това ми наподобява единствено слух, само че е доказателство, че Серия “А” се е завърнала на върха и още веднъж притегля огромни първенци. Не е случайност, че Кристиано Роналдо, Ромелу Лукаку и Франк Рибери избраха да дойдат. Ако млад състезател като Матайс де Лихт е избрал нашето състезание, това значи, че има положителни вероятности.
PSG Midfielder Marco Verratti: “Wherever Inter Coach Antonio Conte Goes There’s Progress” https://t.co/4a3x0TRY1c #FCIM #ForzaInter #InterFans pic.twitter.com/kJUN9kzs97
— SempreInter (@SempreIntercom) August 4, 2020 Отборът към момента не е във върхова форма. Стояхме на едно място дълго време. Все още разполагаме с време да се подготвим, само че тези, които можеха да играят дълготрайно, имат малко преимущество. Трябва да влезем в мача с Аталанта с ясно схващане. Знаем тяхната стойност, ще бъдат сложни съперници, само че на този стадий от шампионата е обикновено. Отсъствието на Йосип Иличич ще натежи толкоз, колкото такова на Меси в Барселона или Роналдо в Ювентус. Но даже и без него, Аталанта знае по какъв начин да побеждава. Те построиха система, която усъвършенства всички, макар неналичията. Това се дължи на Джан Пиеро Гасперини и неговата работа”, съобщи Верати пред “Тутоспорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР