Италианският халф Диего Фабрини попадна в списъка на желаните от

...
Италианският халф Диего Фабрини попадна в списъка на желаните от
Коментари Харесай

Левски набеляза италиански халф

Италианският халф Диего Фабрини попадна в листата на мечтаните от Левски футболисти. Офанзивният полузащитник е част от румънския Ботошани.
 Левски взе решение за юношите и дадените чартърен  Левски следи футболисти в Румъния
28-годишният футболист е изиграл 24 дуела за състезание, в които е осъществил 5 гола.

Според румънския уебсайт fa-natik.ro, представен от novsport.com, до през вчерашния ден прекосяването му в Динамо Букурещ се е смятало за несъмнено, само че това към този момент не е по този начин. Причината е, че интерес към него е заявил и Левски.

Фабрини има контракт с Ботошани и за идващия сезон, което значи, че няма по какъв начин да напусне без трансферна сума.

Професионалната му кариера започва в Емполи, а в Италия е играл още за Удинезе, Палермо, Сиена и Специя. Известно време се е подвизава и по английските терени, носейки екипите на Уотфорд, Милоул, Бирмингам Сити и Мидълзбро. Преди да премине в Ботошани е играл за испанския Овиедо.

Фабрини е някогашен юношески национал на Италия, като има и един мач за мъжката гарнитура. Той дебютира за отбора на 15 август 2012 при провалянето с 1:2 от Англия - влиза като запаса в последните 6 минути.

Това е вторият италианец, който е попаднал в полезрението на Левски за лятна селекция. В Румъния към този момент оповестиха, че основният скаут на клуба Богдан Патрашку е следил онлайн изявите на нападателя на Динамо Букурещ Матиа Монтини, който в 16 турнирни мача е осъществил 9 гола.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР