Италианският халф Диего Фабрини беше едно от имената, които предизвикаха

...
Италианският халф Диего Фабрини беше едно от имената, които предизвикаха
Коментари Харесай

Нов ас на ЦСКА: В най-силния тим съм, Левски не ме е искал

Италианският халф Диего Фабрини беше едно от имената, които провокираха сериозен интерес на българския пазар това лято. Той подписа с ЦСКА, само че медиите в Румъния преди този момент бяха сигурни, че той ще игграе в Левски, като даже пишеха, че е дал дума на "сините " да парафира против 20 хиляди евро месечно.

В последна сметка в последния миг италианецът се озова на "Армията " против 25 хиляди евро на месец, като на север от Дунав бяха безапелационни, че той е употребявал интереса на "сините ", с цел да си вдигне заплатата. Самият Фабрини обаче отхвърли да е имал каквито и да било диалози с Левски.

"Чувствам се доста добре в България, сносно ми беше в първите дни в тима. ЦСКА е най-хубавият клуб в страната и съм благополучен, че съм част от него. Това е нов опит за мен и съм сигурен, че ще ми е доста потребен. Имах доста предложения, откакто свърши предишният сезон, само че мисля, че ЦСКА беше най-подходящата алтернатива за кариерата ми в този миг ".

"Не съм имал оферта от Левски, не е правилно това, което се писа ", съобщи Фабрини пред вестник "Тема Спорт " и показа кои са мощните страни в играта му, както и дали има някакви директни усещания от българския футбол досега.

"Все още нямам директни усещания от българския футбол. Ще знам повече след първите ми няколко мача тук. Най-добрата ми страна е дриблирането. Ние сме мощен тим и би трябвало да дадем най-хубавото от себе си във всяка среща, с цел да спечелим всички титли. Няма да бъде елементарно, само че можем да го реализираме ", съобщи Фабрини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР