Италианският гранд ще трябва бързо да се справи с разочарованието

...
Италианският гранд ще трябва бързо да се справи с разочарованието
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ювентус - Удинезе 2:0, американец удвои

Италианският гранд ще би трябвало бързо да се оправи с разочарованието от изгубения край за Суперкупата на страната против Интер, защото следва тестване в Серия А, където " бианконерите " имат сложната задача да влязат в топ 4.
" Старата госпожа " приема вкъщи Удинезе. Двубоят на " Ювентус Арена " ще стартира в 21:45 часа българско време, като ще можете да го следите .

СЪСТАВИ
Ювентус: Шчесни, Де Лихт, Куадрадо, Пелегрини, Ругани, Артур, Маккени, Бентанкур, Кулушевски, Дибала, Кийн
Удинезе: Падели, Перес, Нуйтинк, Зеегелаар, Сопи, Арсиан, Уолъс, Макенго, Удоджи, Бето, Деулофеу
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Втората част стартира на по-високи обороти и гостите демонстрираха, че могат да бъдат рискови за съперника си. Четвърт час след началото обаче Хуан Куадрадо изненадващо стреля непосредствено от директен свободен удар, макар че топката бе много надалеч сложена от голлинията. Падели обаче съумя да се оправи и мазета.
След това пък Пауло Дибала също бе покрай попадението, което щеше да е второ за него в мача. Той получи точно подаване на границата на наказателното поле, сподели добър надзор и стреля, само че ударът му мина с малко около левия непряк дирек.
79` - 2:0! Дибала разтегли чудесно наляво по офанзивата на отбора, намирайки Де Шилио. Той центрира точно и откри в наказателното поле Маккени, който от непосредствена отдалеченост нямаше по какъв начин да сбърка с глава.
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
19` - 1:0! Дибала бе изведен отлично от Мойс Кийн в противниковото наказателно поле и без да се бави стреля високо с по-силния си ляв крайник и не остави шансове на Падели да се намеси.
След попадението не се стигна до нито една по-интересна обстановка за гол пред някоя от двете порти. Въпреки това надмощието на домакините при притежанието на топката бе чудовищно - над 70%. Показателен обаче бе фактът, че точните удари през първата част бяха... 1:1. Юве обаче вкара своя.
В дуела против Интер Масимилиано Алегри не можеше да употребява доста на брой основни футболисти, само че за негова наслада за мача против Удинезе навън ще бъдат единствено трима - Леонардо Бонучи, Федерико Киеза и Аарън Рамзи. Очаква се грешникът от мача с Интер Алекс Сандро да започва като титуляр още веднъж.
" Бианконерите " усъвършенстваха доста представянето и резултатите си от началото на сезона в Серия А и все още са на единствено 3 точки от топ 4 и Аталанта. Трябва да се означи обаче, че " богинята " е с един дуел по-малко от " остарялата госпожа ".
Удинезе е на 14-а позиция с 20 пункта от 19 срещи и е единствено на 4 точки от зоната на изпадащите, тъй че не може да си разреши да губи доста мачове до края. Да не забравяме обаче, че при последната среща сред Удинезе и Ювентус паднаха цели 4 гола, а " бианконерите " не съумяха да победят (2:2). Това се случи в първия кръг от Серия А през този сезон.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР