Италианският гранд ще трябва бързо да се справи с разочарованието

...
Италианският гранд ще трябва бързо да се справи с разочарованието
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ювентус - Удинезе 0:0

Италианският гранд ще би трябвало бързо да се оправи с разочарованието от изгубения край за Суперкупата на страната против Интер, защото следва тестване в Серия А, където " бианконерите " имат сложната задача да влязат в топ 4.
" Старата госпожа " приема вкъщи Удинезе. Двубоят на " Ювентус Арена " ще стартира в 21:45 часа българско време, като ще можете да го следите .
СЪСТАВИ
Ювентус: Шчесни, Де Лихт, Куадрадо, Пелегрини, Ругани, Артур, Маккени, Бентанкур, Кулушевски, Дибала, Кийн
Удинезе: Падели, Перес, Нуйтинк, Зеегелаар, Сопи, Арсиан, Уолъс, Макенго, Удоджи, Бето, Деулофеу
В дуела против Интер Масимилиано Алегри не можеше да употребява доста на брой основни футболисти, само че за негова наслада за мача против Удинезе навън ще бъдат единствено трима - Леонардо Бонучи, Федерико Киеза и Аарън Рамзи. Очаква се грешникът от мача с Интер Алекс Сандро да започва като титуляр още веднъж.
" Бианконерите " усъвършенстваха доста представянето и резултатите си от началото на сезона в Серия А и все още са на единствено 3 точки от топ 4 и Аталанта. Трябва да се означи обаче, че " богинята " е с един дуел по-малко от " остарялата госпожа ".
Удинезе е на 14-а позиция с 20 пункта от 19 срещи и е единствено на 4 точки от зоната на изпадащите, тъй че не може да си разреши да губи доста мачове до края. Да не забравяме обаче, че при последната среща сред Удинезе и Ювентус паднаха цели 4 гола, а " бианконерите " не съумяха да победят (2:2). Това се случи в първия кръг от Серия А през този сезон.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР