Италианският гранд шокиращо не успя да победи скромния тим на

...
Италианският гранд шокиращо не успя да победи скромния тим на
Коментари Харесай

Новак засрами гранда Ювентус в Серия А

Италианският гранд шокиращо не съумя да победи скромния отбор на Венеция след тъждество 1:1 в мач от 17-ия кръг в Серия А. 36-кратният първенец на Италия откри резултата против новака в шампионата, само че позволи да бъде подравнен и изпусна успеха.
В 32-ата минута Алваро Мората изведе Ювентус напред, давайки успокоение на " бианконерите ", че ще се доберат до трите точки. Юве обаче не съумя да затвори мача второ попадение и пострада от това през второто полувреме.

Десет минути след почивката нападателят на Венеция Матия Араму получи подаване от Ридгесиано Хапс и осъществя попадение във вратата на Войчех Шчесни. В оставащите близо 40 минути Ювентус по този начин и не откри път към вратата на една от най-слабите защити в шампионата.
Венеция прекъсна серия от три следващи загуби в Серия А, като заема 16-о място с 16 пункта. Ювентус, който завоюва четири от последните си пет мача, позволи нова неверна стъпка и очакванията за топ 4 се стопяват още преди преполовяването на сезона. " Зебрите " са шести с 28 пункта - на шест точки от четвъртия Аталанта, който е с мач по-малко.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР