Италианският гранд постигна комфортна победа над Салернитана с 0:2 като

...
Италианският гранд постигна комфортна победа над Салернитана с 0:2 като
Коментари Харесай

Ювентус се върна към победите срещу последния в Италия

Италианският гранд реализира удобна победа над Салернитана с 0:2 като посетител в мач от междинния 15-и кръг в Серия А. Пауло Дибала и Алваро Мората се разписаха за успеха на " бианконерите ", с която прекъснаха серия от две следващи загуби в шампионата.
В средата на първата част Дибала проби през центъра, комбинира с Деян Кулушевски, който му заложи топката за удар, а аржентинецът наниза страховит гол в мрежата на домакините. Седем минути по-късно бранителят Джорджо Киелини се разписа, само че попадението бе анулирано поради засада.
През втората част Юве стигна до гол в 70-ата минута, когато Федерико Бернардески откри Мората на метър от вратата, а от такова разстояние испанецът не сбърка. В самия завършек на срещата Юве получи правото да извърши дузпа, само че Пауло Дибала изпусна от бялата точка.
Победата приближи Ювентус до топ 6, като " бианконерите " заемат седмото място с 24 точки, колкото има и шестият Фиорентина, който е с по-добра голова разлика. Салернитана е финален с едвам 8 пункта. Лидер остава Наполи с 35 пункта, който на следващия ден се изправя против Сасуоло.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР