Италианският гранд Милан може да се похвали с нов изпълнителен

...
Италианският гранд Милан може да се похвали с нов изпълнителен
Коментари Харесай

Милан: Гадзидис ще донесе компетентност и опит на клуба

Италианският гранд Милан може да се похвали с нов изпълнителен шеф. Днес “росонерите” оповестиха, че работа в клуба ще стартира досегашният шеф на Арсенал Иван Гадзидис. Човекът, който отговаряше дълги години за протичащото се при “артилеристите”, ще се причисли към Милан на 1 декември 2018г.

Official Statement
AC Milan Hires World-Class CEO
Ivan Gazidis set to begin duties on December 1, 2018: https://t.co/zjLrpTMz50 pic.twitter.com/mec4mcITvm
— AC Milan (@acmilan) 18 септември 2018 година
Под управлението на Гадзидис Арсенал завоюва три пъти ФА Къп и се класира осем следващи пъти в груповата фаза на Шампионската лига. Работата му в клуба увеличи съществено акциите на Арсенал на борсата, които скочиха над 400 млн. паунда.

Raul Sanllehi and Vinai Venkatesham appointed head of football and managing director respectively, as Ivan Gazidis leaves for A.C. Milan
— Arsenal FC (@Arsenal) 18 септември 2018 година
Президентът на Милан Паоло Скарони изрази насладата си от идването на Гадзидис в клуба: “От стартирането на нашия план за развиването на клуба търсенето на изпълнителен шеф бе наш приоритет. Върху това работихме с голямо внимание, с цел да се спрем на най-хубавия избор. Иван Гадзидис ще донесе на Милан неповторим принос от подготвеност и опит във футболната индустрия”.

South African Ivan Gazidis has been appointed as CEO of AC Milan. pic.twitter.com/JJHuiOaGcF
— Kick Off (@KickOffMagazine) 18 септември 2018 година
Самият Иван Гадзидис изрази задоволството си появилата се опция: “Ентусиазиран съм да приема това ново предизвикателство и ще направя всичко по силите си да заведа Милан още веднъж на върха. Имам опцията да разгадавам на надарени футболисти, на сътрудници, които работят безрезервно и на съществени водачи като Леонардо, Малдини и Гатузо. Серия А 4 кръг, неделя 16 септември  Каляри 1:1краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР