Италианският гранд Интер ще преговаря за нов договор с голямата

...
Италианският гранд Интер ще преговаря за нов договор с голямата
Коментари Харесай

Интер задържа най-голямата си звезда


Италианският гранд Интер ще договаря за нов контракт с огромната си звезда Мауро Икарди в края на януари, оповестява “Гадзета дело Спорт ”.

Според авторитетното италианско издание “нерадзурите ” ще предложат на машината си за голове договор със период до 2023 година и освобождаваща уговорка на стойност 130 милиона евро.

Икарди подписа нов контракт с Интер през октомври 2016 година, като освобождаващата уговорка в него е за 110 милиона евро, само че тя наподобява незадоволително висока за актуалните стандарти на трансферния пазар и желанието на “нерадзурите ” е тя бъде поправена.

Годишната заплата на капитана на Интер също ще бъде увеличена - от 4,5 милиона евро на 7 милиона евро. Ще има смяна и в периода на договора, който ще бъде продължен с два сезона. Настоящият контракт на “деветката ” с клуба от Милано изтича през 2021 година.

Икарди има 17 попадения в 17 мача в Серия " А " от началото на сезона и оглавява подреждането при голмайсторите в италианското състезание.

Междувременно половинката и сътрудник на капитана на Интер Мауро Икарди Уанда Нара сподели с изключение на прелестите си и преданост към клуба на коледното празненство на " нерадзурите ", което тази година мина в чудесно въодушевление поради положителното показване на тима.

Аржентинската сексбомба се появи на тържеството в синя рокля с надълбоко деколте, а от горната страна си беше поставила черно яке на " Филип Плейн ". Ефектът беше реализиран - Нара не остана незабелязана на фона на останалите половинки на играчите, които бяха заложили на черното вечерно облекло.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР