Италианският град Торино ще бъде домакин на финалите на ATP

...
Италианският град Торино ще бъде домакин на финалите на ATP
Коментари Харесай

Торино е следващият домакин на финалите на АТП

Италианският град Торино ще бъде хазаин на финалите на ATP в интервала 2021 - 2025 година Торино ще размени Лондон, който през 2020-а за последно ще бъде хазаин на шампионата на най-хубавите в края на годината.
 Финалите на ATP ще имат нов дом след 2020 година
Надпреварата се организира в английската столица от 2009 година, като през 2017 Григор Димитров, точно там реализира най-големия триумф в кариерата си досега.

" Финалите на АТП имаха доста сполучлив 12-годишен интервал в Лондон, за което сме признателни на домакините. Сега се местим в Италия, която е страна, потвърдила се през годините като доста добър уредник. Италианците имат опит с организирането на " Мастърс " шампионата в Рим и NextGen финалите в Милано ", съобщи президентът на АТП Крис Кърмоуд.

Новак Джокович, който е Президент на Съвета на играчите, също одобри радостно новината. " Исторически това е шампионат, който се е провеждал в доста градове, и аз съм разчувствуван, че ще имаме късмет да посетим още една сцена. Надявам се да съм част от от това особено събитие ", сподели сърбинът.

Арена на събитието ще бъде " Пала Алпитур ", която е най-голямата закрита спортна сцена на Апенините. През 2021 финалите на АТП ще имат рекорден награден фонд – 14.5 милиона $.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР