Италианският футболен клуб Ювентус публикува финансовия си отчет за изминалата

...
Италианският футболен клуб Ювентус публикува финансовия си отчет за изминалата
Коментари Харесай

Ювентус обяви рекордни загуби на стойност 254, 3 милиона евро за последната финансова година

Италианският футболен клуб Ювентус разгласява финансовия си доклад за миналата финансова година 2021-2022.  " Бианконерите " записаха рекордни загуби от 254,3 милиона евро, осведоми организация АП. Това стана ясно след съвещание на борда на шефовете

Ювентус бележи загуби за пета поредна година, като в този момент те са с 44,4 милиона повече от интервала 2020-2021. От клуба считат, че увеличението на загубите се дължи главно на намалелите приходите от телевизионни и медийни права поради по-малкото мачове в Шампионската лига.

Грандът от Торино бе отхвърлен от испанския Виляреал в първия кръг на елиминациите през предишния сезон в най-престижния европейски клубен шампионат по футбол.

Отборът на Ювентус загуби и първите си два мача от груповата фаза на Шампионската лига през сегашния сезон - против Пари Сен Жермен и Бенфина, както и едвам две от седем срещи в Серия А.

През предишния уикенд тимът претърпя проваляне от новака Монца, което провокира в допълнение напрежение върху  старши треньора Масимилиано Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР