Италианският футбол се завърна след над тримесечното прекъсване заради пандемията

...
Италианският футбол се завърна след над тримесечното прекъсване заради пандемията
Коментари Харесай

Италианският футбол се завърна! Роналдо пропусна дузпа, но "Юве" е на финал за Купата

Италианският футбол се завърна след над тримесечното спиране поради пандемията с ковид! В първия мач след рестарта " Ювентус " и " Милан " направиха скучно тъждество 0:0 в реванш от полуфиналите за Купата на Италия, игран в Торино. Така, откакто не се победиха и в първата среща, завършвайки наедно 1:1, " Ювентус " продължава към разногласието за трофея с помощта на гол на непознат терен.

Тази вечер най-интересното се случи в границите на няколко минути сред 14' и 17'. Първо реферът Даниеле Орсато, благодарение на системата за видеоповторения VAR, отсъди дузпа в интерес на " Юве " поради игра с ръка на Андреа Конти в наказателното поле. Малко по-късно Кристиано Роналдо не съумя да я осъществя, откакто топката се отби в лявата греда при неговия удар. За звездата на " Старата госпожа " това е едвам втора пропусната дузпа с черно-бялата фланелка. Единственият му подобен пропуск до довечера бе против " Киево " през януари 2019 година

В лагера на " Милан " обаче не се радваха дълго, защото единствено минута след пропуща останаха с 10 души поради недодялан фаул на Анте Ребич против Данило, за който хърватинът получи пряк червен картон.

До края на мача на " Алианц Стейдиъм " не се случи съвсем нищо забавно. На два пъти след почивката пауло Дибала бе покрай попадение за " Ювентус ", само че стражът Джанлуиджи Донарума се намеси.

Така " Ювентус " се класира на край за рекорден 19-ти път. Най-близо до торинци по този индикатор е отборът на " Рома " с 16. Утре следва другият реванш от полуфиналната фаза: " Наполи " - " Интер ". В първият дуел посред им неаполитанците завоюваха с 1:0 посред Милано.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР