Италианският атакуващ халф Диего Фабрини може да се счита за

...
Италианският атакуващ халф Диего Фабрини може да се счита за
Коментари Харесай

"Левски" привлича италианец от Румъния

Италианският атакуващ халф Диего Фабрини може да се смята за несъмнено ново попълнение на " Левски " от идващия сезон, настояват румънски медии. Според онлайн изданието sports.ro актуалният състезател на " Ботошани " се е съгласил да премине при " сините " против месечна заплата от €20 000.

Единствената друга оферта за някогашния юношески национал на Италия, който има и един мач за представителния тим на " скуадра адзура " през 2012 година, била от Южна Корея, само че 28-годишният футболист предпочитал да остане в Европа. Фабрини е първото съответно име, което се спряга за контракт със столичани, откогато отговорност за селекцията в " Левски " пое мениджърската организация на румънския предприемач Джовани Бекали.

Същевременно " сините " стигнаха до 1:1 като посетители на " Лудогорец " в дербито от 34-тия кръг в Първа лига. И двата тима приключиха в понижен състав след общо три червени картона - на Деян Иванов ( " Левски " ) в 47-ата мин. и на Драгош Григоре ( " Лудогорец " ) в 70-ата и Абел Анисе ( " Лудогорец " ) в 85-ата. Домакините поведоха с гол от дузпа на Козмин Моци в 50-ата мин., а столичани изравниха посредством Живко Миланов от директен свободен удар в 72-рата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР