Италианските власти заявиха в сряда, че са помогнали за разбиването

...
Италианските власти заявиха в сряда, че са помогнали за разбиването
Коментари Харесай

Италия разби най-голямата пиратска стрийминг телевизионна мрежа

Италианските управляващи обявиха в сряда, че са помогнали за разбиването на " най-голямата " пиратска стрийминг телевизионна мрежа с пет милиона клиенти единствено в Италия, оповестява " Канал 3 ".

``
реклама

Финансовата полиция в южния град Неапол сподели, че е арестувала 23 души като част от интервенцията против Xtream Codes, която имала оборот от към 60 милиона евро.

Италианските медии оповестяват, че интервенциите, свързани със случая, са осъществени в сряда в България, Франция, Германия, Гърция и Холандия в съдействие с основания в Хага Евроюст, звеното за правосъдно съдействие на Европейски Съюз.

Твърди се, че пиратската интервенция е основана от двама гръцки жители, се споделя в изказване на полицията. Италианските медии оповестяват, че водещият на мрежата е бил задържан в Солун.

Платформата дешифрира телевизионни изображения, предпазени с авторски права, и ги излъчва наново в Интернет „ в необятен мащаб “.

За 12 евро клиентите могат да имат достъп до цялото наличие от такива колоси като Sky, Netflix и Mediaset.

Като част от интервенцията против пиратството полицията иззе хардуер и затвори 800 интернет уеб страницата и 183 сървъра, употребявани от тв пиратите.

Отговорните за пиратството са изправени пред до три години затвор и санкция от 25 000 евро.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР