Италианските власти разкриха българска фирма, опитала да внесе над 50

...
Италианските власти разкриха българска фирма, опитала да внесе над 50
Коментари Харесай

Задържаха българи за внос на над 50 000 контрабандни играчки в Италия


Италианските управляващи разкриха българска компания, пробвала да внесе над 50 000 контрабандни играчки на Ботуша. На пристанището в Бриндизи е арестуван камион с повече от 800 кашона подправени артикули с марката на „ Уолт Дисни”, предава Нова тв. Арестувани са водачът на транспортното средство и шефът на компанията - Г.Е. на 48 години и И.Г. на 44 години. Двамата ще дават отговор пред Темида за импорт на контрабандни артикули. Играчките нямали европейски документ за качество. Анализ на продуктите направил специалист от „ Уолт Дисни”. Товарът и камионът са иззети, откакто се пробвали да влязат на италианска територия с ферибот, дошъл от Гърция Италианските управляващи разкриха българска компания, пробвала да внесе над 50 000 контрабандни играчки на Ботуша. На пристанището в Бриндизи е арестуван камион с повече от 800 кашона подправени артикули с марката на „ Уолт Дисни”, предава Нова телевизия.
Арестувани са водачът на транспортното средство и шефът на компанията - Г.Е. на 48 години и И.Г. на 44 години. Двамата ще дават отговор пред Темида за импорт на контрабандни артикули.
Играчките нямали европейски документ за качество. Анализ на продуктите направил специалист от „ Уолт Дисни”. Товарът и камионът са иззети, откакто се пробвали да влязат на италианска територия с ферибот, дошъл от Гърция
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР