Италианските пожарникари откриха мъртва в река Тибър в Умбрия 61-годишна

...
Италианските пожарникари откриха мъртва в река Тибър в Умбрия 61-годишна
Коментари Харесай

Откриха трупа на българка, изчезнала преди дни в Италия

Италианските пожарникари откриха мъртва в река Тибър в Умбрия 61-годишна българка, изчезнала от град Умбертиде, до Перуджа. Трупът на дамата беше открит от екип водолази ден след началото на издирването. Тялото било намерено в реката наоколо до жилището на българката в Умбертиде.

Все още не са ясни претекстовете за изгубването ѝ. За последно била забелязана жива вечерта на 11 ноември. В търсенето ѝ участваха няколко екипа на управляващите, включително и подобен със особено подготвени кучета. Водолази претърсиха и дъното на реката. Така на 12 ноември тялото беше намерено след 15-часово търсене. Предположенията са, че дамата се е самоубила.

Според локалните медии преди да изчезне, дамата се обадила по телефона на собствен прочут и някогашен шеф, заплашвайки, че ще се хвърли от мост в Тибър. Малко преди моста карабинерите откриха чантата на българката, а малко по-далече и самото тяло, разяснява " ".

Жената работела от години като гледачка на възрастни хора в градчето в Умбрия. Според свидетелствата на познати на българката тя била депресирана. След последното си завръщане от родината психическото ѝ положение се влошило още повече. Жената била вдовица и майка на две дъщери, едната от които живеела в Англия, а другата в България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР